متن کامل خبر

فراخوان کارگاه آموزشی فناوری‌های نوین در بسته‌بندی و فرآوری مواد غذایی

مکان برگزاری : تهران   |   مدرس کارگاه : پروفسور جوواني كارلو دي رنزو   |    هزینه : 2,000,000 ریال    
شروع کارگاه : 1397/2/5   |   پایان کارگاه : 1397/2/6   

سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در نظر دارد کارگاه آموزشی فناوری‌های نوین در بسته‌بندی و فرآوری مواد غذایی را از تاریخ ۵ الی۶ اردیبهشت۱۳۹۷ با حضور یکی از مدرسین برجسته کشور ایتالیا برگزار نماید.

محورهای اصلی کارگاه:

روش‌های نوین بسته‌بندی و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

روش‌های نوین انبارداری و حمل‌ونقل فرآورده‌های کشاورزی

زنجیره سرد محصولات کشاورزی

آشنایی با نیازهای بازار اتحادیه اروپا به محصولات ایران

معرفی فناوری‌های نوین Rotased در بهینه‌سازی کیفیت تولید روغن زیتون

معرفی سیستم Flow در حوزه بسته‌بندی‌های پیشرفته میوه و سبزی

گروه‌هاي هدف:

مديران واحدهاي صنعتي، سرمايه‌گذاران، توليدكنندگان و مسئولين فني صنايع غذايي و فرآورده‌هاي كشاورزي

شركت‌هاي نوپا و دانش‌بنيان صنايع غذايي و كشاورزي

محققين مراكز پژوهشي و اساتيد دانشگاه‌ها

دانشجويان تحصيلات تكميلي رشته‌هاي مرتبط

مهلت ثبت نام: 28/12/96

حداكثر تعداد شركت‌كنندگان: 50 نفر

مدت كارگاه: 16ساعت

هزينه ثبت نام: 2/000/000ريال

(25% تخفيف براي دانشجويان و ثبت نام گروهي بالاي 5 نفر)

واريز هزينه به حساب: سيباي شماره 2172089001007 كد شناسه216 نزد بانك ملي شعبه خشايار به نام حساب تمركز درآمدهاي اختصاصي سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران

محل برگزاري: تهران، بزرگراه آزادگان، مسير شمال به جنوب، احمدآباد مستوفي، بعد از ميدان پارسا،‌انتهاي خيابان انقلاب، مجتمع تحقيقاتي عصر انقلاب سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران

اطلاعات تماس: 02156276607 و 09032863005، mjavanir@yahoo.com

نظرات

ارسال نظرات



سایت های مرتبط

آخرین اخبار

پارک از نگاه دیگران