نویسنده: 1 0 1228 تاریخ انتشار : 16 دی 1397

استاندار گلستان عنوان کرد:

اختصاص بیش از 50 هکتار زمین به شرکت‎های دانش‎بنیان گلستان/ گلستان در مسیر توسعه قرار دارد

استاندار گلستان از اختصاص بیش از 50 هکتار زمین به شرکت‎های دانش‎بنیان استان خبر داد.

ه گزارش روابط عمومي پارك علم و فناوري گلستان، دكتر سیدمناف هاشمی عصر امروز در نشست سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور  با مدیران، رؤسا، فعالان دانش‎بنیان، فناوران و نخبگان استان گلستان ضمن تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع) و با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه چرخه علم و ثروت را می‎توانیم با اقتصاد دانش‎بنیان تکمیل کنیم، اظهار کرد: ما امروز در حال دستیابی به این مهم هستیم و این نگاه‎ها به توسعه کشور و استان کمک خواهد کرد.

وی تصریح کرد: به فرموده مقام معظم رهبری می‎توانیم چرخ علم وثروت را در کشور به وجود بیاوریم و این نگاه با توجه به شعار سال می‌تواند به چرخه اقتصادی کشور کمک کند.

استاندار گلستان با بیان اینکه رئیس جمهور در جشنواره شهید رجایی حل مشکلات کشور را در دولت الکترونیک دانستند، بیان کرد: این نکته بیانگر آن است که امروز شرایط خدمت به مردم و سیستم اداری با گذشته متفاوت شده و با استفاده از تکنولوژی و مسائل دانش‎بنیان می‎توان شرایط کشور را تغییر دهیم.

دكتر هاشمی افزود: نخبگان افراد حساس هستند و اگر به آنها خوب توجه نشود به طور قطع محیط دیگری را انتخاب می‌کنند و فضای دانش‎بنیان در گذشته‌های دور در استان رونق نداشت ولی در سال‌های جدید اتفاقات خوبی افتاده است.

وی گفت: پاک علم و فناوری در آق‌قلا و اقداماتی که به شکل مستقل برخی شرکت‌ها انجام دادند بیانگر ظرفیت‌های فراوان استان گلستان است.

استاندار گلستان ادامه داد: هیچ کسی تصور نمی‌کرد بزرگترین شرکت‌هایی چون گوگل و اپل به چنین اقتصادی برسند و خوشبختانه شرکت‌های دانش‎بنیان رشد خوبی داشتند و به جایگاه مطلوبی دست یافتند.

دكتر هاشمی افزود: در حوزه دارویی و پزشکی، اشتغال‌های اینترنتی در استان رشد خوبی داشت و آخرین جمع‌بندی که در حوزه فناوری و اطلاعات از سوی وزارت ارتباطات از استان انجام شد استان گلستان در برخی مقوله‎های شاخص‎های علم و فناوری رتبه‌های بین چهار تا هفتم را کسب کرده که این موفقیت‎ها نشان می‎دهد استان گلستان در بخش دانش‎بنیان استعداد خوبی دارد.

وی گفت: مباحث در حوزه بهره‌وری کشاورزی با روش نوین و استفاده از حس‌گرها برای کاهش آتش‎سوزی‌ها در جنگل‎های گلستان مذاکراتی با وزارت ارتباطات داشتیم.

استاندار گلستان با بیان اینکه استان گلستان از ظرفیت‌های بی‎شماری برخوردار است و طی این سال‎ها فرصت‌های خوبی در صنعت، تجارت و گردشگری شکل گرفته است، تصریح کرد: مسیر استان گلستان مسیر توسعه است گرچه این مسیر توسعه‎ای کند است و رضایت قلبی از سرعت توسعه در استان نداریم اما تلاش می‌کنیم مشکلات را یکی پس از دیگری پشت سر بگذاریم و مسیر بالندگی را در استان دنبال کنیم.

دكتر هاشمی با بیان اینکه فضای دانش‎بنیان در سال‎های دور در استان رونق نداشت، بیان کرد: استان گلستان ظرفیت‎های قابل توجهی در این حوزه دارد و برخی اقدامات آن برد جهانی دارد.

وی به کمبود عرصه برای در اختیار قرار دادن شرکت دانش‎بنیان در استان اشاره کرد و گفت: در حالی که شرکت‎های دانش‎بنیان در استان اصفهان در وسعت ۵۰۰ هکتاری و در برخی نقاط کشور در وسعت ۱۰۰ هکتاری فعالیت می‌کنند و باید همه جای شهرها را پارک علم و فناوری بدانیم اما متأسفانه زمین زیادی در اختیار پارک علم و فناوری استان نبوده است.

استاندار گلستان ادامه داد: عدم تأمین این عرصه‌ها چند اشکال دارد و یکی از اشکالات مربوط به مسوولانیاست که از گذشته نگاه به پارک و علم و فناوری نداشتند.

دكتر هاشمی گفت: وعده تخصیص بیش از 50 هکتار زمین به پارک علم و فناوری داده شده ولی در مرکز استان این چنین زمینی نداشتیم و تفاهم‌نامه‌ای با جهاد کشاورزی داشتیم که بخشی از این عرصه را تامین کنند و همچنین ۲۰ هکتار در منطقه ویژه اترک و ۲۰ هکتار در شرق استان در گنبدکاووس برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفتیم تا سه منطقه برای پارک علم فناوری در منطقه  آزاد، مرکز استان و بخش خصوصی داشته باشیم.