نویسنده: روابط عمومی 0 81 تاریخ انتشار : 08 اردیبهشت 1404

ارائه 8 محصول فناورانه و دانش‌بنیان شرکت‌های عضو پارک علم و فناوری گلستان در نمایشگاه ایران اکسپو2025

هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران از امروزآغاز بکار کرد که با حضور پررنگ شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری گلستان همراه بود.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری گلستان، نمایشگاه ایران اکسپو به عنوان بزرگترین و مهم‌ترین رویداد صادراتی در جهت ارتباط با بازارهای بین‌المللی کشورمان امروز با حضور شرکت‌هایی از بیش از یکصد کشور جهان در تهران آغاز و پاویون ویژه استان گلستان با مدیریت استانداری گلستان به ارائه آخرین دستاوردها و توانمندی‌های صادراتی بخش‌های مختلف پرداخت.

پارک علم و فناوری گلستان نیز به عنوان یکی از دستگاه‌های اجرایی حاضر در غرفه استان، به ارائه 8 محصول فناورانه و دانش‌بنیان که قابلیت صادرات به کشورهای مختلف را دارا هستند، پرداخت.

آنتی اسکالانت با ماهیت قلیایی، بازدارنده تشکیل رسوب با ماهیت اسیدی و آنتی اسکالانت با ماهیت خنثی از شرکت دانش‌بنیان «ایمن فارمد لوتوس»، سپتی بادی، هایساید ویروگارد و هایساید-ای‌زد30 شوینده آنزیمی از شرکت دانش‌بنیان «دانا فارمد لوتوس»، کمربند طبی از شرکت دانش‌بنیان «سپید تن پرنیان پویش» و فایبر سمنت برد اتوکلاوی از شرکت دانش‌بنیان «دیوار پوشش سیمان پارت» از جمله محصولات ارائه شده چهار شرکت‌ دانش‌بنیان عضو پارک علم و فناوری گلستان در این نمایشگاه هستند.

گفتنی است، این نمایشگاه تا روز جمعه 12 اردیبهشت 1404 در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران دایر است و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت 8 صبح تا ۱۶ با حضور در سالن 18 نمایشگاه از غرفه استان گلستان (غرفه 10) بازدید نمایند.

شایان ذکر است، نمایشگاه ایران اکسپو 2025 در فضایی بالغ بر ۵۰ هزار متر مربع در ۱۵ سالن نمایشگاهی، با میزبانی ۷۰ هیئت تجاری و دولتی مشتمل بر بیش از دو هزار تاجر و مقام دولتی از سراسر دنیا (112 کشور) در حال برگزاری است.