برگزاری دومین نشست تخصصی مدیران مراکز رشد واحدهای فناور استان
در دومین نشست مدیران مراکز رشد استان که در محل مرکز رشد مشترک پارک علم و فناوری گلستان و دانشگاه گلستان برگزار گردید، رییس پارک علم و فناوری گلستان در خصوص اهمیت طرح پویش(نوآفرین صنعت ساز) و روند اجرای آن توضیحاتی را ارائه کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم وفناوری گلستان، دکتر حسین مومنی ظهر امروز در نشست با مدیران مراکز رشد استان با بیان اینکه رشد کمی و کیفی واحدهای فناور باید در اولویت تمام مراکز رشد استان باشد، اظهار کرد: باید با بررسی وضعیت توانمندیهای مراکز رشد به یک انسجام عمل دست یافته و شبکهسازی و ظرفیتسازی لازم صورت پذیرد.
وی، مراکز رشد دانشگاهی را بهعنوان مجموعههایی با قابلیتها و خدمات پارک علم و فناوری عنوان کرد و ظرفیت همکاریهای ایجاد شده را در توسعه کارآفرینی و حل مسائل استان بسیار مفید و سازنده ارزیابی کرد.
دکتر مومنی در ادامه بر نقش اساتید و دانشجویان در راستای تقویت زیستبوم نوآوری و فناوری استان و مشارکت در اجرای طرحهایی از قبیل طرح پویش و طرح دستیار فناوری تأکید کرد.
گفتنی است در پایان نشست، روسای مراکز رشد استان از هستهها و واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد مشترک پارک و دانشگاه گلستان بازدید بعمل آوردند.